Hálózat analízis

Büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt 10 évben folyamatosan nőtt megrendeléseink száma a villamos hálózati mérésekre vonatkozóan. Sikeres szolgáltatásunk a folyamatos fejlesztéseknek, nagy értékű eszközök beszerzésének, állandó képzéseknek és mérnökeink felkészültségének köszönhetően mára országos hírnévre tett szert. Folyamatosan érkeznek a megkeresések újabb és újabb villamos hálózatok mérésére és elemzésére. Ahhoz, hogy meg tudjunk felelni a kihívásoknak, állandó fejlesztésekre van szükség. 

Méréseknek köszönhetően pontosan tudjuk tervezni fázisjavítás esetén a beépítendő meddőteljesítmény-igényhez megfelelő berendezéseket, ellenőrizni tudjuk a transzformátorok teljesítményének kihasználtságát és megállapíthatjuk a hálózaton keletkező zavarok okait.

Hálózat analízis

DE MIÉRT IS ÉRDEMES PONT A KRL HÁLÓZATI ANALÍZIS SZOLGÁLTATÁSÁT IGÉNYBE VENNI?

 • Gyors és hatékony munkavégzés országos szinten
  Megrendelésük esetén napokon belül érkeznek mérnökeink a mérőműszert telepíteni, legyen szó egy budapesti vagy vidéki helyszínről. Mérőműszereink folyamatosan használatban vannak, de legkésőbb 1 héten belül rendelkezésükre állunk a mérési felszereléssel.
 • MSZ EN 50160 szabvány szerinti ellenőrzőmérés a hálózati feszültségre vonatkozóan
  Mérőműszereink képesek szabvány szerint mérni és ellenőrizni a hálózati feszültséget. Mérnökeink a szabványnak megfelelő paraméterek beállítása után telepítik a mérőműszert, majd a kiértékelés során is a szabvány előírásai alapján adjuk meg az eredményeket.
 • Minden igényt kielégítő jegyzőkönyvet készítünk méréseinkről
  Minden mérésről könnyen átlátható és értelmezhető jegyzőkönyvet készítenek mérnökeink. A mérési jegyzőkönyv minden esetben a mérés célját emeli ki és az alapján adjuk meg javaslatainkat is. A mérési adatokból diagramokon is ábrázoljuk a mért és vizsgált villamos paramétereket.
 • Kvalifikált és nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök végzik a mérések kiértékelését
  Műszaki vezetőnk egyben a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosenergetika tanszékének oktatója is. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és több, mint ezer hálózat analízisben vett már részt. Szakmai vezetésével a mérnöki csapatunk minden vizsgálatot kiemelkedően magas műszaki színvonalon végez. A vizsgálatokat végző mérnökeink folyamatos képzéseken vesznek részt és érvényes FAM vizsgával is rendelkeznek.
 • Prémium minőségű analizátorokat és mérőeszközöket alkalmazunk
  A mérésekhez kizárólag érvényes kalibrációval rendelkező, nagy értékű HIOKI analizátorokat alkalmazunk, melyek megfelelnek a legmagasabb szakmai követelményeknek is. Ezek közül is a csúcsmodellnek számító PQ3198-as analizátorokkal rendelkezünk. Műszerparkunk egyedülálló módon lehetőséget kínál egyszerre akár 15 mérési ponton való mérésre is.

MIKOR ALKALMAZZÁK MÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

 • Meddőteljesítmény vizsgálat fázisjavító berendezések méretezése céljából

 • Felharmonikus áramok és feszültségek ellenőrzése felharmonikus szűrők kiválasztásához

 • Általános energiaminőség vizsgálat esetén a berendezések üzemidejének növeléséhez

 • Hatásos teljesítmény és áramerősség mérése a csúcsterhelések megállapításához

 • Villamosenergia-fogyasztás ellenőrzése, fogyasztásmérők helyes mérésének megállapítása 

 • Feszültségminőség vizsgálat MSZ EN 50160 szabvány szerint 

 • Energiaminőség vizsgálat váratlan meghibásodások, üzemzavarok esetén

 • Bekapcsolási áramlökések és feszültségletörések mérése

 • Világítástechnikai vizsgálatok, flicker mérések 

Valamely szolgáltatásunk elnyerte tetszését?

Itt kérhet árajánlatot

Kapcsolat
Ajánlatkérés