Csökkentse villamos energia költségeit fázisjavító berendezésekkel
Villamos hálózati analízis szolgáltatás
Korszerű kompenzálási megoldások a jobb energiaminőség érdekében
Energiamenedzsment rendszerek telepítése
Fázisjavító berendezések gyártása 30 éves szakértelemmel
Bízza szakértőkre nagy értékű berendezéseinek karbantartását
Berendezés konfigurátor
Berendezés konfigurátor

Online
Berendezés konfigurátor

Állítsa össze gyorsan és egyszerűen az Önnek szükséges KRL terméket, vagy szolgáltatás csomagot 


Berendezés konfigurátorunk nagy segítséget nyújt villamos tervezőknek,  kivitelezőknek és végfelhasználóknak is, legyen szó fázisjavító berendezés vagy felharmonikus szűrő igényről. A tervező programunk a megadott adatok alapján javaslatot tesz a megfelelő kompenzáló berendezés teljesítményének kiválasztására és részletes műszaki adatokat szolgáltat a kiválasztott KRL termékről. Igény esetén az összeállított berendezésről, vagy a kiválasztott szolgáltatásunkról egy kattintással árajánlatot is kérhetnek.


Próbálja ki a megújult online konfigurátorunkat és tervezzenek velünk!

KIEMELT ELŐNYÖK
Miért tőlünk rendeljen?

100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás

A KRL magyar családi vállalkozásként működik letisztult tulajdonosi háttérrel. Kiemelkedő eredményeink és termékeink magyar szakemberek munkáját dicsérik. Vásárlóink ezzel nem csak első osztályú hazai termékeket és szolgáltatásokat vesznek igénybe, de támogatják a magyar gazdaságot és családokat is.

Cégünk 1993-as alapítása óta foglalkozunk fázisjavító berendezések gyártásával, energiahatékonysági tanácsadással és mérnöki tevékenységekkel. Az évek során több ezer ügyfélnek segítettünk energia költségeik csökkentésében és az üzembiztonság elérésében. Mérnöki csapatunk kimagasló szaktudással rendelkezik a villamosenergiaminőség és meddőkompenzálás területén.

Fázisjavító és felharmonikus szűrő berendezéseinket nagyfokú szakértelemmel tervezzük és gyártjuk, legyen szó tipizált, vagy akár egyedi igényekről. Minőségben nem kötünk kompromisszumot, kizárólag a villamosenergia iparban elismert, megbízható belföldi és külföldi beszállítókkal dolgozunk. Ennek köszönhetően termékeink várható üzemideje rendkívül hosszú!

Szerviz technikusaink egyedülálló szakértelemmel rendelkeznek és folyamatosan úton vannak az Önök szolgálata érdekében. Felszerelt járműflottánkkal a hibabejelentést követően rövid időn belül a helyszínre érkezünk. Az országban üzemelő fázisjavító berendezések jelentős részét rendszeresen karbantartjuk és szükség esetén javítjuk is. Karbantartott ügyfeleinknek ezzel energiamegtakarítást és nyugalmat biztosítunk.

Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink gyors kiszolgálására, ezért jelentős raktárkészletet tartunk fent a berendezéseinkhez tartozó csere alkatrészek és kiegészítő termékek esetében. Magyarországi raktárunkról 1-2 nap alatt hozzájuthatnak a szükséges termékekhez, így elkerülhetik a hosszú várakozással járó veszteségeket.

0

munkatárs

0

értékesített KRL berendezés

0

milliárd Forint megtakarítás ügyfeleinknél

0

elégedett ügyfél

ÖNÖK MONDTÁK RÓLUNK
Elégedett ügyfeleink véleménye

Hobinka Zsolt (Immoprett Kft./Prettl Group)

Hobinka Zsolt (Immoprett Kft./Prettl Group)

A KRL Kontrol Kft. termékeivel, megoldásaival sikerült villamos energia fogyasztásunkat és költségeinket kontroll alatt tartani. Megbízható szerviz szolgáltatásukra bármkor számíthatunk, legyen szó karbantartásról vagy hibaelhárításról.

Boros Gergely (WIBEBA Hungária Faipari Kft.)

Boros Gergely (WIBEBA Hungária Faipari Kft.)

Termelésvezetőként évi 16.000 m3 rönkfa feldolgozásához nem volt kérdés, hogy stabil, megbízható, de egyben takarékos energiaellátó rendszerre van szükségünk. A fázisjavítási feladatra a KRL Kontrol Kft megbízható megoldása nálunk tökéletesen bevált. Az ügyintézés gyors volt és korrekt! Csak ajánlani tudom! Köszönöm!

Kalóczkai Csaba (Jász-Plasztik Kft.)

Kalóczkai Csaba (Jász-Plasztik Kft.)

Több évtizede tart az együttműködésünk a KRL-el. Berendezéseikkel és szolgáltatásaikkal nagy segítséget nyújtanak számunkra az energiaköltségeink csökkentésében!

Ajánlatkérés