Bemutatkozás

AZ ENERGIAMEGTAKARÍTÁS ÉS AZ ENERGIAMINŐSÉG SZAKÉRTŐI 1993 ÓTA!


Cégünk közel 30 éve működik a villamosenergetika iparban és sikerült az évek alatt a magyarországi erősáramú fázisjavító berendezések gyártásában a hazai piac egyik legsikeresebb szereplőjévé válni. Az általunk gyártott berendezések az ipari nagyfogyasztók számára nyújtanak energiamegtakarítást és hatékony működést. A meddőenergia kompenzáláson túl mérnöki szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek energiagazdálkodási tanácsadás, hálózati mérések és energetikai informatika területén. Továbbá jelentős szerviz tevékenységet folytatunk országos szinten a gyárak, üzemek fázisjavító és felharmonikus szűrő berendezéseiben. Célunk Magyarország határain túl is növelni termékeink és szolgáltatásaink értékesítését. Valamint tovább erősíteni a KRL márkát hazai és nemzetközi piacon egyaránt.


Tevékenységünkkel különböző szakterületeknek kínálunk energiagazdálkodási megoldásokat:


1. Villamos tervezőknek

Ipari beruházások tervezőinek tervezési segédlettel, szakirodalommal és szakmai tanácsadással tudunk segíteni a nagy villamosenergia felhasználó ipari beruházások tervezési folyamatában, ami a fázisjavítási berendezések optimális méretezését illeti.

2. Villamos kivitelezőknek

Generál kivitelezőknek, akiknek épp elég egyéb feladatuk van, kész berendezéseket tudunk szállítani és üzembe helyezni, tehermentesítve őket egy számukra kevésbé szokványos feladattól.

3. Üzemeltetőknek

Nagy energiafelhasználó létesítmények üzemeltetőinek karbantartási és szervizszolgáltatásainkkal segítünk, hogy az energiamegtakarítást segítő fázisjavító berendezésük csúcseredményeket érjen el.

4. Energetikai szakreferenseknek és auditoroknak

Professzionális mérőeszközeink és berendezéseink használatával gyors és pontos elemzést készítünk, konkrét javaslatokkal és azok szakszerű kivitelezésével segítjük az energetikai szakreferensek munkáját.

5. Végfelhasználók energetikusainak

Berendezéseink alkalmazásával nem csak villamosenergia költségeit tudják csökkenteni, de hatékonyabb energiafelhasználást és üzembiztos működést is elérhetnek. 

Eredményeink

Közel 30 éves piaci jelenlétünk alatt a KRL Kontrol Kft. a magyar piac egyik legsikeresebb fázisjavító berendezés gyártója lett. Gyártóüzemünkben már több, mint 11 000 darab fázisjavító berendezést gyártottunk. Ügyfeleink között tisztelhetjük a legnagyobb hazai és külföldi vállalkozásokat, közintézményeket, bevásárló központokat, hoteleket, kórházakat és számos további területen működő nagyfogyasztókat. Minőségpolitikánknak és szakmai felkészültségünknek köszönhetően számos díjban, elismerésben részesültünk.

Filozófiánk

Célunk, hogy a Magyarországon elismert KRL Kontrol márkanév, minden esetben megfeleljen azoknak az értékeknek, amelyeket képvisel: kifogástalan minőség, gondos kivitelezés, az ügyfél elvárásainak és szükségleteinek folyamatos szem előtt tartása és hatékonyság. A folyamatosan épülő KRL Kontrol márkát szeretnénk a szomszédos országokkal is még jobban megismertetni. Hiszünk abban, hogy ezen a szakterületen semmi nem fontosabb, mint a szakmai relevancia és a megbízhatóság.

Minőségpolitikánk

A KRL Kontrol Kft. elkötelezettsége a megrendelővel egyeztetett műszaki-minőségi elvárások teljesítése, betartva a vonatkozó törvényi és szabványelőírásokat. Fő célunk egy eredményesen működő, folyamatosan fejlesztett minőségirányítási rendszer segítségével képessé tenni társaságunkat megrendelőink elvárásainkat teljes körű megismerésére, kielégítésére. A KRL Kontrol Kft. tevékenységeinek azonosításával, folyamatszemléletű megközelítésével, rendszerbe foglalásával, az ellenőrzési szintek meghatározásával, erőforrások biztosításával, az alvállalkozóival, partnereivel kialakított stabil munkakapcsolattal törekszik a minőségi problémák megelőzésére. Társaságunk valamennyi munkatársa felelős tevékenysége szakszerű végrehajtásáért, céljaink megvalósításáért.

2021

Érték és Minőség Nagydíjas mérési szolgáltatásunk

Mérési csapatunk kiemelkedő szakmai munkáját díjazták az Országházban.

2018

10 000 darab értékesített KRL berendezés

Mérföldkőhöz érkeztünk, sikerült értékesíteni a tízezredik KRL gyártmányú meddőkompenzáló berendezést.

2010

Magyar Termék Nagydíj

RT típusú fázisjavító berendezés családunk kiemelkedő szakmai elismerésben részesült. Az ünnepélyes díjátadóra az Országházban került sor.

2009

Bővül szolgáltatásaink száma

Megkezdtük a villamos hálózatok energiaminőségi vizsgálatát. Mérési szolgáltatásunkat nagy értékű analizátorokkal és szakértő mérnökökkel végezzük.

2002

Megkezdjük a fojtózott berendezések gyártását

A technológiai fejlődéssel lépést tartva, Magyarországon elsők között kezdtük meg a torlófojtós kialakítású meddőkompenzáló berendezések gyártását.

2000

Értékesítettük az 1000. saját gyártású berendezést

Egyedi tervezésű fázisjavító berendezéseink rövid időn belül népszerűvé váltak Magyarországon

1993

Alapítás

Kropkó László András útjára indította a vállalkozást

Ajánlatkérés