Jogi nyilatkozat

© Copyright

Minden jog fenntartva. A KRL Kontrol Kft. (krl.hu) weboldalain található szövegek, képek, grafikák, hanganyag, animációk és videók, szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. E weboldalak tartalmát tilos kereskedelmi céllal sokszorosítani, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik feleknek továbbadni. Egyes weboldalak olyan képeket is tartalmaznak, amelyek harmadik felek szerzői jogi védelme alá tartoznak.

A KRL Kontrol Kft minden szerzői jogot fenntart a KRL Kontrol Kft tulajdonában álló minden szövegre, rajzra, valamint szoftverre vonatkozóan, és ezúton engedélyezi az Ön számára az itt közzétett dokumentumok – kizárólag az információ átvitele és megtekintése céljából történő – elektronikus másolását. Ön nem másolhatja, nem módosíthatja és egyéb módon sem írhatja át a jelen webhelyen található fájlokat ismételt közzététel céljából, és nem nyomtathatja ki az itt közzétett információkat a KRL Kontrol Kft írásos engedélye nélkül. Kifejezetten erre irányuló rendelkezés hiányában semmilyen itt közzétett információ nem tekinthető a KRL Kontrol Kft bármilyen szerzői joga, illetve védjegye vonatkozásában jog átruházásának.

A KRL KONTROL KFT, ezek emblémái, a "KRL Kontrol Kft- „zöld és fehér " („e két szín minden másnál többet ér”) kivitel, valamint az itt említett cég- és termékazonosítók a KRL Kontrol Kft cég védjegyei, engedély nélküli felhasználásuk tilos.

Jogi figyelmeztetések

A KRL Kontrol Kft nem vállal felelősséget az ebben a közleményben és egyéb itt hivatkozott vagy ide hivatkozással kapcsolódó dokumentumokban lévő hibákért és hiányosságokért. Ez a közlemény műszaki és egyéb pontatlanságokat tartalmazhat, és nem minden itt hivatkozott termék és szolgáltatás érhető el minden területen. A tájékoztatást időnként módosítjuk, és a KRL Kontrol Kft az itt ismertetett termékeket és szolgáltatásokat bármikor módosíthatja. Az itt közzétett információk alapján történő megrendelés előtt forduljon további tájékoztatásért a KRL Kontrol Kft illetékes kapcsolattartójához.

Amennyiben Ön közvetlenül a KRL Kontrol Kft -hez fordul megjegyzések, kérdések, javaslatok, ötletek vagy hasonlók formájában a jelen Webhellyel, illetve a KRL Kontrol Kft termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban, Ön belegyezik abba, hogy az így közölt adatok nem tekintendők bizalmasnak, és a KRL Kontrol Kft-t nem terheli kötelezettség a válaszadásra, és szabadon, sokszorosíthatja, felhasználhatja, közzéteheti az információt mások számára.

Kapcsolt webhelyek

A Webhelyek tartalmazhatnak hivatkozásokat más független, harmadik féltől származó webhelyekre. Ezeket a hivatkozással kapcsolt webhelyeket kizárólag az Ön kényelme érdekében teszi elérhetővé a KRL Kontrol Kft. Az ilyen hivatkozással kapcsolt webhelyek nem tartoznak a KRL Kontrol Kft ellenőrzése alá, és a KRL Kontrol Kft nem felelős az ilyen hivatkozással kapcsolt webhelyek tartalmáért. Önnek saját belátása szerint kell megítélnie, hogy használja-e ezeket a webhelyeket.

Ajánlat

A weboldalon található információk nem minősülnek ajánlatnak, a végleges ár minden esetben egyeztetés után kerül meghatározásra.

Ajánlatkérés