KRL KONTROL Kft.

Új korszak az almérők telepítésében, vegye igénybe a KRL szolgáltatását most!

-
Hír
Kropkó László Gergő

Bemutatjuk a Lovato Electric legújabb, színes LCD kijelzővel rendelkező DMG mérőműszer modellt! 1 készülékkel akár 33 darab 3-fázisú fogyasztó mérése is kivitelezhető! Így az almérőkre vonatkozó rendelet könnyen gazdaságosan kivitelezhető a KRL legújabb termékével.

Széles, színes LCD-kijelző (4,3") biztosítja a villamos hálózati paraméterek könnyű leolvasását, miközben a műszer háza megtartja a klasszikus lyukasztási sablont (92x92mm), hogy tökéletes kompatibilitást biztosítson a szabványos megoldásokkal. A mérési eredmények látványos diagramokon, jelalakokon, és vektor diagramokon is  megjeleníthetők és harmonikus spektrum egészen a 63. felharmonikusig ellenőrizhető. Az új DMG sorozat mindent funkcióval rendelkezik, ami a hálózat állapotának elemzéséhez szükséges.


A kommunikációs lehetőségek széles skálájával a DMG műszer által mért adatok integrálhatók az energia-felügyeleti rendszerekbe. Az integrált RS485 és Ethernet portokkal elérhető új műszerek akár 3 EXP modullal is bővíthetők kiegészítő bemenetek, kimenetek és kommunikációs portok hozzáadásához.


A digitális és analóg bemenetek kombinálásának lehetősége lehetővé teszi olyan helyszíni paraméterek, mint a gáz- és vízfogyasztás, a folyadéktartály szintje, a hőmérséklet, a nyomás és sok más integrálását a rendszerbe, így teljes spektrumú energiagazdálkodást biztosít. Minden mérés rendkívül pontos, rendelkezik vonatkozó tanúsítványokkal, hogy megfeleljen a mérőműszerekre vonatkozó nemzetközi szabványoknak, beleértve: IEC/EN/BS 62053-22 (0.5s osztály), IEC/EN/BS 62053-24 (1. osztály) és IEC/EN/ BS 61557-12 (0.5 osztály).

A DMG8000 és DMG9000 modellek webszerverként is működhetnek, a következőkhöz:

  • az összes paraméter beállítása nem csak a ház előlapjáról, hanem bármely böngészőből is;
  • a mért adatok elmentése a belső memóriájukba;
  • a mért értékeket grafikus és táblázatos formában ábrázolja.


Az adatok tárolása és feldolgozása kiemelten fontos az energetikai szakreferensek számára, az almérőkre vonatkozó rendelet is előírja a mérési adatok tárolását. A műszer kompatibilis az EXCGLA01 adatgyűjtővel és a Synergy energiafelügyeleti rendszerrel is.

A legnagyobb újdonság az EASY BRANCH rendszer, ami lehetővé teszi, hogy 1 mérőműszer több fogyasztó mérését is meg tudja valósítani, ez könnyebb telepítést és kisebb beruházási költségeket jelent. Az EASY BRANCH rendszer kíváló megoldás lehet az almérők kiépítésének esetében. 

További információk ezen a linken olvashatók!
Ajánlatkérés